#Samenbeter

IMG_2785Toen ik mijn plannen smeedde voor #50links stuitte ik op het blog van Atty van de Brake, project 365. In LinkedIn zocht ik haar op. Een afspraak was snel gemaakt. Zo rijd ik op deze mooie lente-zomer-donderdag naar Assen.

Met het project 365 wilde Atty haar zoektocht naar (betaald) werk in 2013 laten zien. Zo lees ik over solliciteren anno nu, een WordCloud CV, netwerken in het weekend en over communicatieprofessionals. Haar blog “de beste afwijsmail”  scoorde enorm. Ruim 28.000 keer gelezen en vele malen naar gelinkt door recruiters en  journalisten. Zomaar. Vanuit het niets. Omdat het onderwerp een enorme actuele waarde heeft.

Atty is een communicatieprofessional pur sang.  Media-advies en workshops PR,  een persbericht of blog liggen in haar etalage.  Ze draait haar hand er niet voor om. Op tafel ligt een artikel uit de regionale krant. Ze schreef het persbericht voor een startende ondernemer.  Mooi dat daar een goed redactioneel stuk uit voortkwam.

Daarnaast is Atty vooral ook een actief netwerker. Zo is zij Regiomanager voor de Business Moms in Zwolle. En ook mede-oprichter van Firma de Groot. In dit collectief werken professionals samen onder het motto #samenbeter.  Door kennis en expertise op het gebied van organisatieontwikkeling, communicatie, ontwerp en training te bundelen biedt  de firma  een antwoord op vragen over ontwikkeling, groei en innovatie.

Netwerken is niet alleen een dingetje dat Atty doet in netwerkclubs. As we speak verbinden we contacten aan elkaar voor actuele vragen en mogelijk zinvolle contacten.

Veel zon deze keer bij de selfie, voor de deur van het Bedrijvencentrum aan de Stationsstraat 9 in Assen.